Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Baiser
- 240 g Zucker
- 1 geh. EL Speisestärke
- 5 Eiweiß, Zimmertemperatur
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 50 g Zucker
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mascarpone
- 125 g Himbeeren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gefüllte Zucchini-Blüten
40min
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
1h
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
8h 45min
Financiers mit Himbeeren
45min
Bananen-Daiquiri
5 min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2h 30min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2 godz. 10 min
Bukarest - Papanasi
45min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20 min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40 min.
Eiweiss-Spritzglasur
10 min