Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Quinoa
- 1180 g Wasser
- 20 g Olivenöl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 5 Prisen Chiliflocken
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Bananenblatt, TK, in 4 Rechtecken (ca. 20 x 30 cm)
- 200 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 40 g Oliven, grün, entsteint
- 125 g Feta, grob zerbröselt
- 4 TL Ajvar, scharf
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 24 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 492 mg
In Collections
Alternative recipes
Thailändischer Papaya-Salat
30min
Kimchi
120 Std.
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2h
Mexikanischer Partyring mit Guacamole
2h
Veggie-Ramen mit Ei
2 godz. 10 min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40min
Pho-Suppe mit Hähnchen
2 Std. 15 Min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Linseneintopf
4h
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5min