Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g Kartoffeln, fest kochend, mit Schale, gegart, kalt
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 300 g Äpfel, rot, mit Schale, in Stücken
- 200 g Gewürzgurken, in Stücken
- 10 g Zitronensaft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Sahne
- 10 g Senf, mittelscharf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1216 kJ / 291 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 3.8 g
Alternative recipes
Tomaten-Melonen-Sauce
45 min
Nudelsalat
50 Min
Apfel-Cheddar-Salat
25min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1hod. 30min
Zucchini-Tsatsiki mit Minze
20 min
Porreesalat
2 Std. 15 Min
Kartoffelsalat mit Birnen-Bohnen und Speck
2hod. 30min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 Min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1 Std. 20 Min
Gurkensalat mit Dill-Rahm-Dressing
20 min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1hod.