Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g Wasser
- 800 g Kartoffeln
- 2 Porreestangen (400 g), in Ringen (2 cm)
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Glas Mixed Pickles (Abtropfgew. 190 g), abgetropft, Sud aufgefangen
- 3 TL Senf
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 150 g Mayonnaise
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Kresse-Beet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2135 kJ / 510 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Nudelsalat
50min
Kartoffel-Radieschen-Salat
2h
Frühlings-Kartoffelsalat
2 Std. 55 Min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1h 30min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1h 40min
Porreesalat
2 godz. 15 min
Deftiger Kartoffelsalat
2h
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 godz.
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1h 10min