Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Rosenkohl, halbiert
- 4 Eier
- 80 g Milch
- ¼ TL Muskat
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 500 g Wasser
- 20 g Walnüsse, gehackt
- 90 g Schafskäse, light, zerbröselt
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft, grob gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1588 kJ / 380 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 7.4 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35min
Rosenkohl-Auflauf
1h
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 Min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30 min
Gemüseauflauf mit Quark
1h 30 min
Weißkohlauflauf
1h 20 min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 Min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 Min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20 min
Wirsingtarte
1h 30 min