Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zucca
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Pasta frolla
- 110 g di zucchero
- 110 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 20 g di miele
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1138.5 kJ / 271.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 11.7 g
- Saturated Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 26.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 Std. 30 Min
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2 Std. 15 Min
Pasta sablé al cacao
1 Std. 10 Min
Pane alle banane, miele e mandorle
2 Std. 40 Min
Crostata con crema di zucca
1 Std. 40 Min
Cupcake al tè verde
1h 30min
Chutney al mango e senape
1 Std. 10 Min
Cookies al cioccolato e mirtilli rossi
30min
Omini di pan di zenzero
2 Std. 5 Min
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1 Std. 40 Min
Apple crumble (Crumble di mele)
1h
Girelle alla cannella
4h 10min