Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta frolla come da ricetta base
- 150 g di mandorle tostate
- 150 g di zucchero
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 2 uova
- 50 g farina + q.b.
-
1
cucchiaino zucchero vanigliato fatto in casa
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 250 g di confettura di albicocche (o gusto a piacere)
- 40 g di mandorle affettate a lamelle, tostate (optional)
- Nutrition
- per 1 fette
- Calories
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 66.3 g
- Fat
- 34.1 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Delizia al cioccolato
40min
Crostata di mele
1h 15min
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Senape delicata
25 min
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3 godz. 10 min
Crema catalana
40min
Pasta frolla
2 Std. 5 Min