Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Mehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2559 kJ / 611 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 34 g
- Fibre
- 3.6 g
Alternative recipes
Hühnertopf à la Frikassee
1u. 15min
Königsberger Eintopf
45min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1u.
Erbsensuppe mit Würstchen
1u. 45min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Senfeier
1u. 5min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1u.
Senfeier mit Kartoffeln
1u.
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1u. 10min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min