Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Mehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2559 kJ / 611 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 34 g
- Fibre
- 3.6 g
Alternative recipes
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Labskaus
50min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Königsberger Eintopf
45 min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Senfeier
1h 5min