Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 2 tuorli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di burro morbido
- 130 g di zucchero di canna
- 100 g di fichi secchi a pezzi
- 60 g di albicocche secche denocciolate a pezzi
- 60 g di gherigli di noci
- mandorle q.b.
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1460.2 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 47.3 g
- Fat
- 15.5 g
- Saturated Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 9.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Colomba classica
6 Std. 45 Min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Panettone integrale con mirtilli
13h 10min
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3 Std.
Pandoro
12h
Piccoli panettoni
6h 40min
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35 min
Panettone
6sa 30 dk
Pane sciapo umbro
14 godz.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Lievito madre
72sa 15 dk