Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 2 tuorli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di burro morbido
- 130 g di zucchero di canna
- 100 g di fichi secchi a pezzi
- 60 g di albicocche secche denocciolate a pezzi
- 60 g di gherigli di noci
- mandorle q.b.
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1460.2 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 47.3 g
- Fat
- 15.5 g
- Saturated Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 9.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Panettone
6 Std. 30 Min
Panettone al cioccolato e arancia
3u. 30min
Pandoro
12u.
Crema Bimby ® al limone
45min
Panettone integrale con mirtilli
13h 10 min
Piccoli panettoni
6 godz. 40 min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12h 30min
Colomba con crema al limoncello
1h 15 min
Spongata
25 Std. 35 Min
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Colomba ai mirtilli rossi e cioccolato bianco
1u.
Colomba classica
6 godz. 45 min