Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Meringa al cacao
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 15 g di cacao amaro in polvere
Mousse
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 8 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 2 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Glassa al burro
10 Min
Cheesecake alla salsa mou
4hod. 50min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 Std. 30 Min
Torta di limone destrutturata
40min
Candele al cioccolato
4hod. 50min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 godz. 30 min
Éclaires al cioccolato
4hod. 50min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Crema al burro al cacao
10 Min