Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Meringa al cacao
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 15 g di cacao amaro in polvere
Mousse
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 8 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 2 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Crema chantilly
35min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Bicchierini di cioccolato con mousse cappuccino
3 Std. 30 Min
Torta con semi di papavero
4h 30min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Cannoli con crema al pistacchio (senza glutine e lattosio)
No ratings
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6h 25 min
Galette des rois al limone
2h 30 min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Éclair di primavera alla verbena
No ratings
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3h