Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 courgettes (env. 130 g chacune)
- 2 aubergines (env. 400 g chacune)
- 2 oignons (env. 120 g chacun)
- 500 g d'eau
- 100 g de chapelure
- 10 feuilles de basilic frais
- 1 œuf
- 20 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1018 kJ / 243 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 5.7 g
Alternative recipes
Ratatouille
40 Min
Gratin de courgette à la provençale
40 Min
Tagliatelle aux cèpes
1hod.
Lasagne au potiron et chèvre frais
1hod.
Flan au brocoli
1 Std. 20 Min
Tomates farcies
50 Min
Tomates soufflées à la ricotta
30 min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 min
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pot-au-feu
1h 40min
Légumes au curry
1hod.