Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Carbohydrates
- 6.6 g
- Fat
- 27.6 g
- Saturated Fat
- 16 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 461.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Mousse all'avocado
15 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Uova alla Benedict
45 min
Caesar salad
45 min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20min
Marinatura al Marsala
20min
Filetto di maiale e fragole
1 godz. 25 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min