Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 8 pomodori piccoli
- 5 pizzichi di sale, a piacere
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 1 uovo
- 250 g di ricotta
- 60 g di Feta, a dadini
- 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1613 kJ / 388 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Sformatini di verdure
50 Min
Torta di asparagi
1h 10min
Pizzette di melanzane
40 Min
Pomodori gratinati
1h 10min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Cipolle ripiene di verdure
1小时 20 分钟
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Peperoni ripieni
1h 5min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 Min