Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 600 g de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- ½ c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 50 g d'huile végétale
Beurre aux herbes
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 branches de persil frais, effeuillé
- 3 brins de basilic frais, effeuillé
- 100 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Couronne aux herbes et à l’ail
3 Std. 30 Min
Pain plissé margherita
3h 15min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Toasts à l'ail
15 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Focaccia aux tomates
40min
Pain sandwich
3 Std.
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min