Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 325 g de sucre
- 55 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- un peu d'huile de tournesol pour graisser
- 165 g d'eau
- 12 feuilles de gélatine, trempées dans l’eau puis égouttées selon les instructions figurant sur l’emballage
- colorant alimentaire, liquide, rouge (de la marque Wilton p. ex.), doser selon vos goûts (optional)
- ½ gousse de vanille, la pulpe uniquement (optional)
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 73 kJ / 18 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Caramels à la crème
2j
Ketchup
45 Min
Glace au citron
12 Std. 30 Min
Glace à la vanille
12 Std.
Glace à la vanille
12 Std.
Meringues de l'Emmental
2h 15 min
Meringue
10 min
Glace au chocolat
12 Std.
Biscuits à la cuillère
40 min
Crème glacée au chocolat
12 Std.
Chips croustillantes et guacamole
1j
Beurre
40 min