![Salsa bernese Salsa bernese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2f0c8f4c-04f2-4953-a2ad-8e450535734d/Derivates/6c7da669-fe2a-43c6-bdfa-4e3a022b8eb6.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cucchiai di dragoncello, fresco
- 50 g di scalogni
- 3 cucchiai di aceto di vino bianco
- 2 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 125 g di burro, a pezzi
- 2 rametti di cerfoglio fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 769 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Soufflé di spinaci e uova
35min
Polenta ai porri con topping di castagne
No ratings
Zabaione
15min
Panna cotta
6h 15min
Biscotti di linz
3 Std. 15 Min
Zabaglione
15min
Burro alle erbe aromatiche
5 min
Zabaione
15min
Salsa olandese
15min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1u. 25min
Salsa all'aglio
10min
Mousse al Toblerone®
3h 10 min