Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cucchiai di dragoncello, fresco
- 50 g di scalogni
- 3 cucchiai di aceto di vino bianco
- 125 g di burro, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 2 rametti di cerfoglio fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 769 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Vellutata di zucca e cocco
45min
Spätzle al formaggio
1h 10 min
French Dressing
15 Min
Salsa bernese
20 Min
Zabaglione
15 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Chips croccanti con guacamole
1h
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Spiedini di pollo con salsa satay
2 Std.
Filetto di maiale in salsa di senape
30min