![Riso al pomodoro Riso al pomodoro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6F7DFF33-0E5E-4EDA-AF92-106DC8B43BC2/Derivates/373EF2B1-69D4-46CC-B96F-1BA28F15205B.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
-
200
g di pomodori, tagliati a metà
or 200 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola - 50 g di olio di oliva
- 400 g di riso a chicco lungo (non parboiled)
- 2 cucchiaini di sale
- 1200 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Contorno di riso al pomodoro
30 Min
Riso in bianco
25 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Polpette al sugo
45 Min
Schiuma di latte
10min
Piselli al prosciutto
20 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Salsa al pomodoro
40 Min
Patate lesse
30 Min
Salsa al pomodoro
25 Min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min