Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
-
200
g di pomodori, tagliati a metà
or 200 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola - 50 g di olio di oliva
- 400 g di riso a chicco lungo (non parboiled)
- 2 cucchiaini di sale
- 1200 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto al pomodoro
40 min
Pasta e piselli
35 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Riso in bianco
25 min
Croccante alle arachidi
1 godz. 30 min
Crema gianduia
15 Min
Pollo alla pechinese
No ratings
Cottura del riso
25 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Risotto al parmigiano
25 min
Purea di patate
45 min