Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Pecorino romano, a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso, piccante
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale, a dadini (2 cm)
-
400
g di pomodori pelati, in scatola
or 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 360 g di pasta (bucatini, spaghetti o linguine)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Carbohydrates
- 67.5 g
- Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Piselli con prosciutto
30 Min
Risotto al parmigiano
25min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2u. 40min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min