Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (optional)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 65 g
In Collections
Alternative recipes
Shortbread
2j
Salsa Mornay
20 min
Flan ai quattro formaggi
1j
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1j
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Flan di carote
50 menit
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Polenta al formaggio
1j
Fonduta
8hod. 20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Bagna cauda
35 Min