Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (optional)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 65 g
In Collections
Alternative recipes
Flan di funghi porcini
1óra
Porri in crema delicata
35p
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1óra 15p
Zabaione
15p
Fonduta di formaggio
20min
Salsa al formaggio di pecora
20min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40p
Fonduta con tartufo bianco
2h 20 min
Fonduta
8h 20min
Zucchero alla mela e caramello
2óra 15p
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min