![Mousse di prosciutto iberico Mousse di prosciutto iberico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2552FB43-895A-474A-AD74-143E5F2976FF/Derivates/334CE1E1-1551-49A7-B635-B3874C1D7CD3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di prosciutto iberico a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 - 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Protein
- 97.5 g
- Carbohydrates
- 4.6 g
- Fat
- 128.1 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di formaggio all'aneto
10 min
Fonduta
8h 20min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2h
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Paté ai due salmoni
1 Std.
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 godz. 30 min
Patè al formaggio di capra
10 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 Std. 20 Min
Mousse salmone e aneto
10 min