Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g di farina di grano saraceno
- 50 g di farina tipo 00
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 140 g di acqua minerale frizzante
- 25 g di grappa
- 250 g di formaggio tipo Casera a cubetti (1.5x1.5 cm)
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1440.6 kJ / 344.3 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Carbohydrates
- 25.9 g
- Fat
- 17.6 g
- Saturated Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 4.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Crema per pandoro
10 Min
Capesante gratinate
30 Min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Pizzoccheri
50 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Casunziei all'ampezzana
1 Std. 30 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Taroz
1 Std.