Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Trüffel-Mayonnaise
- 200 g Sonnenblumenöl
- 50 g Trüffelöl
- 1 Ei (siehe Tipp)
-
1
TL Zitronensaft
or 1 TL Essig - 2 TL Senf (10 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
Rindercarpaccio und Fertigstellung
- 500 g Rinderfilet, aus der Mitte (siehe Tipp)
- 1 Bund Rucola
- 60 g Schwarzer Trüffel, frisch, in dünnen Scheiben
- 60 g Parmesan, gehobelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1685 kJ / 402 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 37 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gin-Tonic-Sorbet
14 Std.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Crème brûlée
2hod. 30min
Vitello Tonnato
48 Std.
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1hod. 15min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min