![Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF69D853-867C-45F3-9B50-A84F79DBFF29/Derivates/EDC7EB8B-6445-44B7-80CE-193DBA0266B7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Limetten-Sesam-Vinaigrette
- 6 Stängel Koriander
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Limettensaft, frisch gepresst
- 10 g brauner Zucker
- 30 g Sojasauce
- 60 g Olivenöl
- 60 g Sesamöl, geröstet
- 1 Peperoni, rot, in dünnen Scheiben (auf Wunsch entkernt)
Thunfisch-Sashimi
- 50 g Panko, selbst gemacht im Thermomix® (siehe Tipp)
- 40 g Sesam, hell und schwarz gemischt
- neutrales Öl zum Braten
- 600 g Thunfisch, frisch, in 4 länglichen Quadern (3,5 x 3,5 x 20 cm)
- 4 TL Sesamöl, geröstet
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3267 kJ / 780 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 64 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
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