Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 2 cipollotti a pezzi
- 500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Finocchi alla valdostana
40 min
Frittata primavera al vapore
50 min
Pizzette di melanzane
40 min
Frittata di spinaci al forno
45 min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35 min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min