Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
- 500 g di acqua
- 800 g di peperoni, senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 50 - 80 g di olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 925 kJ / 211 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 18.1 g
Alternative recipes
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Peperoni marinati
55 Min
Contorno di verdure
25min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di zucchine e mais
35 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Verdure miste al cartoccio
35 min
Melanzane trifolate
40 Min