Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 10 g d'eau
- 2 traits de sauce au piment, type Tabasco® (optional)
- 130 g de beurre
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
or 1 c. à café de paprika - 4 jaunes d'œufs
- ½ - 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 350 g
- Calories
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 173 g
- Saturated Fat
- 82 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1616 mg
Alternative recipes
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1 Std. 40 Min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1 Std. 50 Min
Sauce béarnaise
20min
Sauce soubise
30min
Beurres composés
10 Min
Beurre blanc
25 Min
Sauce hollandaise
25 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sauce choron
20min
Sauce caramel au whisky
35min
Faire sauter des oignons avec du piment
20min