Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 10 g d'eau
- 2 traits de sauce au piment, type Tabasco® (optional)
- 130 g de beurre
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
or 1 c. à café de paprika - 4 jaunes d'œufs
- ½ - 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 350 g
- Calories
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 173 g
- Saturated Fat
- 82 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1616 mg
Alternative recipes
Tarte au caramel à la crème vanillée
No ratings
Sauce au poivre
25 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Rissoler 350 g d'échalotes
No ratings
Rissoler 250 g d'échalotes
No ratings
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Rissoler 200 g d'oignons
No ratings
Beurres composés
10 min
Rissoler des oignons
20 min