Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de fromage de chèvre sec, coupé en morceaux
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de beurre mou, en morceaux
- 1 œuf
- 150 g de farine
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 60 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 511 kJ / 123 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20 min
Biscuits au comté
1h
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Navettes salées au thym
35 Min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Sablés au parmesan et au sésame
25 min
Fougasse aux olives
2 Std. 50 Min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45min
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min