Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2393.7 kJ / 572.2 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 45.6 g
- Fat
- 41 g
- Saturated Fat
- 21.3 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 166.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Tortine al limone (TM6)
2h
Zabaione (TM6)
15 Min
Semifreddo al caramello salato
11h
Cuore al limone (senza lattosio)
2h
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1 godz. 30 min
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1 godz. 30 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Cheescake al caco mela
8 godz.
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Caramello liquido
35 min