Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2393.7 kJ / 572.2 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 45.6 g
- Fat
- 41 g
- Saturated Fat
- 21.3 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 166.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Panna cotta con salsa al caramello
6sa 20 dk
Panettone con fichi e noci
7h 30 min
Crema al pistacchio
20 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Salsa al caramello (TM6)
1hod. 30min
Piccoli panettoni
6h 40min
Caramello liquido
35 min
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1hod. 30min
Cheescake al caco mela
8h
Crema chiboust
1hod.
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5 Std.
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30min