![Cheesecake alla crema catalana Cheesecake alla crema catalana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9432A0F8-B396-4285-991A-E1EABCE33F75/Derivates/3f7116b1-68ec-4c7d-8860-a1e0ee6ac4ed.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2393.7 kJ / 572.2 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 45.6 g
- Fat
- 41 g
- Saturated Fat
- 21.3 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 166.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Bicchierini dolci alle albicocche
1h 15min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Dalgona coffee alla crema di whisky
15min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema chiboust
1 Std.
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40 min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Caramello liquido
35min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Brownies al caramello
2h