Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero
- 5 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
Crema allo zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 180 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2282 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 35.5 g
- Saturated Fat
- 16 g
- Sodium
- 353.3 mg
Alternative recipes
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Crème caramel (TM6)
4h
Caramello fango
20min
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4h 35min
Crema chiboust
1 Std.
Mini bonet
2h
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Caramello liquido
35min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Crema mousseline
1 Std.
Tiramisù scomposto
30min