Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero
- 5 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
Crema allo zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 180 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2282 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 35.5 g
- Saturated Fat
- 16 g
- Sodium
- 353.3 mg
Alternative recipes
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Crema diplomatica
30 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Zabaione (TM6)
15 min
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema chiboust
1h
Pasta Choux
2 Std.
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2 Std.