Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crêpes
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten und Einfetten
- 600 g Milch
- 250 g Mehl
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
Mandelcreme und Fertigstellung
- 300 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 500 g Milch
- 1 Pck. Vanille-Saucenpulver (zum Kochen, für 500 ml Flüssigkeit)
- 30 g Zucker
- 20 - 30 g Mandeln, gehobelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2399 kJ / 573 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Quark-Kirsch-Auflauf
1h
Gingerbread Bars mit Pistazien und Cranberrys
1h 15min
Limetten-Milchreis-Tarte
3h
Süße Cannelloni
1h 15min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1h 35 min.
Bananen in würziger Karamellsauce
1 Std. 50 Min
Erdbeer-Blanc-Manger
13 Std.
Karamell-Apfel-Tarte
1h 15min
Armes Burgfräulein
20 min
Crème-brûlée-Äpfel
45 min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1 godz. 30 min
Germknödel mit Mohnfüllung
1 godz. 30 min