Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crêpes
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten und Einfetten
- 600 g Milch
- 250 g Mehl
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
Mandelcreme und Fertigstellung
- 300 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 500 g Milch
- 1 Pck. Vanille-Saucenpulver (zum Kochen, für 500 ml Flüssigkeit)
- 30 g Zucker
- 20 - 30 g Mandeln, gehobelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2399 kJ / 573 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Limetten-Milchreis-Tarte
3h
Erdbeer-Blanc-Manger
13h
Banana Pudding
8 Std. 30 Min
Dessertsauce
15 Min
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Zitronen-Poke-Cake
2 godz. 45 min
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Eton Mess
4u. 20min
Karamell-Apfel-Tarte
1 Std. 15 Min
Käsekuchen mit Mohn
7 Std.
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 Std. 30 Min