![Shortbread mit Rumrosinen Shortbread mit Rumrosinen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a783e2be-a95d-4400-97df-5c812a78d73a/Derivates/9132eea0-1117-4104-a6ab-ffdc7ee0850e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Rosinen
- 40 g Rum
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 190 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 90 g Reismehl
- 2 Prisen Salz
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 535 kJ / 128 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.6 g
Alternative recipes
Käse-Kräcker
1 Std.
Turrón
2 godz. 30 min
Kardamomkekse mit Pistazien
1 Std. 30 Min
Panforte de Siena
2h
Christmas Cake
2 godz. 30 min
Engadiner Walnusstörtchen
1 Std. 45 Min
Englische Früchtekuchen
3h 30min
Ginger Giants
2h 20 min.
Cheddar-Salbei-Scones
40 Min
Scones mit getrockneten Kirschen und Schokostückchen
40 Min
Erdnuss-Ingwer-Kekse
2h 40min
Shortbread-Finger
1 Std. 40 Min