Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 740 g Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren
- 85 g Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig
- 60 g Zucker
- 15 Zweige Thymian und etwas mehr zum Garnieren
- Eiswürfel zum Servieren
- 2 Flaschen Sekt, trocken (à 750 g), gekühlt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Tiroler Speck-Muffins
40 Min
Spargel mit Chilikruste und Tomatendip
1 Std.
Zwiebelkuchen
1h 10min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5 Std.
Bärlauch-Zabaglione
10min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30 min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50 Min
Rosmarin-Käse-Stangen
1小时 20 分钟
Rinderfilet Wellington
3 Std.
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1h 10min
Chili-Knoblauch-Sauce (蒜蓉辣椒酱)
35 Min