Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
Impasto
- 220 g di farina bianca
- 85 g di burro, non salato, a cubetti (2 cm)
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno e bagna
- 50 g di mandorle
- 600 g di albicocche, tagliate in quattro
- ½ stecca di vaniglia
- 50 g di zucchero
- 200 g di panna acida
- 100 g di latte
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3116 kJ / 746 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Carbohydrates
- 73 g
- Fat
- 43 g
Alternative recipes
Besciamella
15 Min
Torta di mele
1 godz.
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2 godz. 35 min
Crostata ai lamponi
1 godz.
Biscotti al burro
50 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
No ratings
Torta allo yogurt
1 godz. 40 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 Min
Crostata di marmellata
1h 10min
Torta di mele
1h 30min
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
No ratings