Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di latte
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
or 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato sbriciolato - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g farina per pane
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Pan Brioche
5h
Pane alle olive
2h 20min
Pane per toast
3h
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Pane al latte
2h 20min
Pane paesano
3h
Pizzette
1h 20 min
Pane alle olive
2h 20min
Pane ticinese
1h 50 min
Pane a torciglione veloce
40min