Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- du sel
- du poivre moulu
- 1 dinde vidée et préparée (3,5 kg)
- 1 bouquet garni
- 6 gousses d'ail (dont 4 non-pelées)
- 75 g de beurre, coupé en dés
- 150 g de sirop d'érable
- 2 oignons, coupés en quatre
- 3 carottes, coupées en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1621 kJ / 385 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Cuisse de poulet teriyaki
2 Std. 5 Min
Ragoût de bœuf aux légumes
2 Std. 20 Min
Coquillages à la citronnelle et au chou chinois
35min
Gigot d'agneau en croûte d'épices et légumes de printemps
1 Std.
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Bœuf coco
3 Std. 20 Min
Pilons de poulet laqués à la mangue
55 min
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55 min
Poulet mariné cuit sur la braise
12h
Poulet rôti farci
1 Std. 50 Min
Wedding cake aux fraises
2h 15min
Irish stew
3 Std. 30 Min