Brownies al caramello
TM6

Brownies al caramello

4.4 (111 ratings)

Ingredients

Caramello

  • 250 g di zucchero grezzo di canna
  • 30 g di burro, freddo
  • 180 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1030 g di acqua
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 1 cucchiaio di aceto

Brownie

  • 130 g di farina tipo 00
  • 160 g di zucchero grezzo di canna
  • 5 g di lievito in polvere per dolci
  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao), a pezzi
  • 90 g di nocciole
  • 100 g di burro
  • 3 uova

Nutrition
per 20 pezzi
Calories
22512 kJ / 5379 kcal
Protein
67 g
Carbohydrates
528 g
Fat
327 g
Saturated Fat
164 g
Fibre
32.6 g
Sodium
351 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes