Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di burro freddo, a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
Terminare la preparazione
- 400 g di confettura di fragole
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2153.8 kJ / 514.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 78.4 g
- Fat
- 21.7 g
- Saturated Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 116.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Grissini intrecciati alla paprika
2 Std. 30 Min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Crostata di frutta arcobaleno
1h 40 min
Frolla alla quinoa segnaposto stella
1 Std. 30 Min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Torta soffice alle fragole
2h
Mini bagel farciti
4 Std. 30 Min
Tartine con gelatina
2 Std. 30 Min
Muffin della nonna alle mele
45 Min
Ciambella abbraccio
2h