Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à choux
- 150 g d'eau froide
- 80 g de beurre doux
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème chantilly vanillée
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 55 g de sucre vanillé maison, et un peu pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1775 kJ / 426 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Napolitain
73h 40min
Choux vanille-framboise
2j 30 menit
Religieuses au café
3h 45min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Choux façon tiramisu
1h 50min
Choux amarena
1j 25 menit
Chouquettes
1j
Framboisier
1j
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1j 20 menit
Meringue italienne
30 min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6h
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min