Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte (la veille)
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 5 œufs
- 25 g d'eau de fleur d'oranger
- 25 g de rhum
- 250 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
- 1 œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1425 kJ / 340 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Carbohydrates
- 35.6 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Croissant
16hod.
Brioche "super bonne"
3 Std.
Baguette viennoise
4h 25min
Gâche vendéenne
3h 20min
Bretzels sucrés
4h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Roulé brioché aux fruits confits
3u. 10min
La brioche familiale
5hod.
Briochettes feuilletées
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Petits pains suédois
16hod.
Miniviennoiseries express
5h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min