Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
or 1 cucchiaino di malto in polvere - 7 - 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella a pezzi
-
250
g di passata di pomodoro
or 250 g di polpa di pomodoro a pezzettoni - 200 g di salame piccante, a fettine
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3694 kJ / 883 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 80.5 g
- Fat
- 46 g
- Saturated Fat
- 17.7 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 120 mg
In Collections
Alternative recipes
Pizza vegetariana arcobaleno
2h
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20u.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza romana bianca
6h 30min
Pizza New York style
3h 50min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza napoletana
9h