Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Anko (crema di fagioli azuki)
- 300 g di fagioli azuki rossi secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- 1650 g di acqua
- 150 g di zucchero grezzo di canna
- 1 pizzico di sale
- 20 g di mirin (optional)
Dorayaki
- 2 uova
- 40 g di zucchero
- 20 g di miele millefiori
- 20 g di mirin
- 120 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
-
5
g di bicarbonato di sodio, sciolto in 1 cucchiaino di acqua
or 2 g di lievito in polvere per dolci, sciolto in 1 cucchiaino di acqua
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 560.1 kJ / 133.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 24.7 g
- Fat
- 27.8 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 0.1 mg
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