Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Suppengrün (ca. 300 g), in Stücken (z.B. Sellerie, Möhre, Porree)
- 15 g Öl
- 500 g Wildschwein-Hackfleisch
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 500 g passierte Tomaten
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 TL Gewürzpaste
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 500 g Nudeln
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1275 kJ / 304 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Bolognesesauce
45min
Roastbeef mit Mojo Verde und heurigen Erdäpfeln
1h 15min
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min.
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Wildgulasch mit Schokolade
3 Std. 50 Min
Malzbier-Bolognese
2h
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Hirschgulasch-Suppe
1 Std. 30 Min
Ochsenbäckchen
5 godz.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h