Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Suppengrün (ca. 300 g), in Stücken (z.B. Sellerie, Möhre, Porree)
- 15 g Öl
- 500 g Wildschwein-Hackfleisch
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 500 g passierte Tomaten
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 TL Gewürzpaste
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 500 g Nudeln
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1275 kJ / 304 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.
Bolognesesauce
45 min
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Ungarische Gulaschsuppe
2 godz.
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min
Ungarisches Paprikagulasch
2 godz.
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Wildgulasch mit Schokolade
3 Std. 50 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 godz. 15 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 godz.