Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de jus de pomme
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 350 g de pommes (3 env.), coupées en quartiers
- 220 g de biscuits au beurre, type sablés bretons
- 160 g de sucre en poudre
- 90 g de beurre mou
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1954.3 kJ / 466.9 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 49.1 g
- Fat
- 26.9 g
- Saturated Fat
- 16.6 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 138 mg
In Collections
Alternative recipes
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Entremets façon tiramisu
5h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 godz. 30 min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Number cake 6
2h
Bavarois litchis-framboises
4h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.