Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Tourte au poulet
2h
Tourte aux champignons et poulet
2h 15min
Pâté de pommes de terre à la viande
1 Std. 15 Min
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3hod. 5min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1u. 45min
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Talmouses au brie
1 Std. 5 Min
Salade strasbourgeoise
1 Std.
Roulé au fromage et au jambon
40min
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min