Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
or 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
or 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 64.7 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Crackers classici
3sa
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Focaccine fantasia
2óra 5p
Focaccia croccante
2h 10 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min