Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
or 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
or 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 64.7 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Focaccine fantasia
2sa 5 dk
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Mantovanine
2h 45 min
Polka (pane francese)
5h