Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
or 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
or 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Il pane di Altamura
4 Std.
Rosette
5 godz. 20 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Lievito madre
72u. 15min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Pane toscano con lievito madre
5h