Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 140 g di olio di semi di colza
- 100 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 150 g di maionese
- 80 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- ½ cucchiaio di senape, dolce
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1952 kJ / 474 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 3.6 g
- Fat
- 50 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Rösti di verdure con crema ai funghi
1u. 15min
Condimento allo yogurt
5 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Lasagne
2 Std.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Brownies
1 godz.
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Panpepato lucernese
55min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Mousse al Toblerone®
3u. 10min