Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 140 g di olio di semi di colza
- 100 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 150 g di maionese
- 80 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- ½ cucchiaio di senape, dolce
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1952 kJ / 474 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 3.6 g
- Fat
- 50 g
In Collections
Alternative recipes
Rösti alla bernese
40 Min
Salsa french dressing
20 Min
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Salsa olandese
Brak ocen
Gratin dauphinois
50 Min
Lasagne
2 Std.
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Knöpfli
50 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Spiedini di pollo con salsa satay
2 Std.
Ghackets e hörnli gratinati
1 Std. 10 Min
Crêpe
1 Std. 15 Min