Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 140 g di olio di semi di colza
- 100 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 150 g di maionese
- 80 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- ½ cucchiaio di senape, dolce
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1952 kJ / 474 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 3.6 g
- Fat
- 50 g
In Collections
Alternative recipes
Stufato con patate e champignon
1sa
Ghackets e hörnli gratinati
1h 10min
Filetto di maiale in crosta
1sa 15 dk
Birchermüesli
1h 10min
Polpettine di carne con purea di patate
1sa
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Curry thailandese veloce con pollo
40 dk
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Fonduta moitié-moitié
No ratings
Knöpfli
50min
Salsa french dressing
20 dk