Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di farina bianca
- 200 g di zucchero
- 100 g di panna acida
- 100 g di burro, non salato, morbido
- 3 uova
-
20
g di whisky
or 20 g di succo d'arancia - 1 cucchiaino di lievito in polvere
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- 1 pizzico di sale
- 6 barrette di cioccolato svizzero, tipo Branche (ad es. Branche, circa 23 g l’una)
Glassa
- 100 g di zucchero
-
40
g di whisky
or 40 g di succo d'arancia
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1226 kJ / 292 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Spezzatino alla zurighese
50min
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20 min
Insalata di riso
1h
Crostata al rabarbaro
55min
Salsa all'aglio
15min
Muffin al cioccolato
45min
Birchermüesli
1h 10min
Birchermüesli
1h 10min
Torta al malto d'orzo
55min
Cake bagnata all'arancia
1h 30min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Riso casimiro
45min