Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 120 g di burro a pezzi
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 50 g di crema gianduia
- 25 g di biscotti di Novara
- 100 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 39.1 g
- Fat
- 27.6 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Bomboloni al forno
3h 35 min
Tiramisù
5h 40min
Torta ricotta e fichi
10hod. 30min
Semifreddo veloce al caffè
1j
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2j 30 menit
Torta brulée
11 godz.
Cheesecake pistacchio e caffè
7h 30min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1j
Torta di crêpes tiramisù
6h 30 min
Crostata classica alla frutta mista
1j 20 menit
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min