Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 120 g di burro a pezzi
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 50 g di crema gianduia
- 25 g di biscotti di Novara
- 100 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 39.1 g
- Fat
- 27.6 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Tronchetto al tiramisù
4h
Tiramisù
5h 40min
Salame di cioccolato
3 Std. 10 Min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Profiterole bianco
3h 15min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 Std. 45 Min
Cheesecake al cioccolato
9h 30min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Cheesecake marmorizzata
8h 30min