Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 25 g di nocciole
- 80 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 180 g di farina + q.b. per infarinare
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna fresca liquida
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min
Torta Susanna
2 Std. 40 Min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55 Min
Crostata di mele
1h 5min
Semplice plumcake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1h 40min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min
Torta di mandorle e cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta Bimby®
1h 50min
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1 Std. 10 Min